💥💥KELAS 4 SUBJEK💥💥
📍SUBJEK
⏩ Bahasa Melayu
⏩ English
⏩ Matematik
⏩ Sains
📍Kelas 4x sebulan
📍1 jam/sesi
📍Pembelajaran silibus terkini
📍Tutor yang berpengalaman
Berminat⁉️
Daftar segera....
atau boleh ke PEDI berdekatan dengan rumah anda

 

 

 

 

 

UNIVERSITI SULTAN AZLAN SHAH,USAS, BUKIT CHANDAN- USAS merupakan Universiti yang dahulunya dikenali sebagai Kolej Islam Darul Ridzuan(KISDAR) yang ditubuhkan pada tahun 1999 oleh Majlis Agama Islam dan Adat Melayu,Perak. Kolej Islam Darul Ridzuan(KISDAR) telah dinaiktaraf menjadi Kolej Universiti Islam Sultan Azlan Shah (KUISAS) dan dirasmikan pada 13 Disember 2013 oleh Duli Yang Maha Mulia Paduka Seri Sultan Nazrin Muizzudin Shah Ibni Almarhum Sultan Azlan Muhibbuddin Shah Al-Maghfur-lah. Pada 10 Jun 2016,Perdana Menteri Y.A.B Dato Seri Najib Tun Abdul Razak mengumumkan dengan rasminya Kolej Universiti Islam Sultan Azlan Shah(KUISAS) telah dinaiktaraf menjadi Universiti penuh serta merta  dikenali sebagai Univeristi Sultan Azlan Shah(USAS).

 

SEKOLAH MENENGAH IDRISSIAH

 

 

Program CSR Akses Percuma ke i-LEARN Ace Untuk Calon SPM 2020!!
 
Sejak Mac 2020, pandemik COVID-19 dan pelaksanaan Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) telah mempengaruhi setiap aspek kehidupan kita. Sekolah terus ditutup dan pelajar di negara kita menghadapi cabaran yang sukar untuk menerima pendidikan yang diperlukan.
 
Berdasarkan keadaan semasa, Sasbadi percaya bahawa calon calon SPM 2020 berada dalam situasi yang sukar kerana mereka harus menamatkan pembelajaran dalam tahun akademik yang sangat suntuk dan terganggu, tanpa mendapat sokongan akademik yang sama seperti sebelum pandemik melanda.
 
Oleh itu, Sasbadi bersama-sama dengan Huawei dan TM ONE telah memutuskan untuk melangkah ke hadapan dan memberikan sokongan yang sangat diperlukan kepada calon-calon SPM 2020.
 
Semua calon SPM Tahun 2020 boleh akses secara percuma dengan hanya membuat pendaftaran di link https://spmcsr.ilearnace.com/

 

 

 

 

May be an image of 1 person, food and text that says "Malay English Ace i-LEARN KK SASBADI Penyedia kandungan platform HUAWEI NOTA PROGRAM CSR SPM AKSES PERCUMA ke i-LEARN Ace Untuk Calon SPM 2020 Teknologi TM ONE Penyedia Perkhidmatan' Cloud PENILAIAN Kandungan yang tepat dan menyeluruh PETA MINDA KEMAJUAN Merangkumi semua mata pelajaran utama dan pelbagai mata pelajaran elektif GANJARAN KAMUS Sistem penilaian untuk mengakses bank soalan dan kertas ujian disediakan oleh Sasbadi Sistem laporan penandaan dan kemajuan automatik Akses Percuma ke i-LEARN Ace Untuk Calon SPM 2020"